Profile

Profile Overview

listing image

Stalpagina van Reinanda Haverkamp

Stal de Groenkamp

mini- en kleine maat Shetlandpony's

Adres Wisselseweg 7
Postcode 8162 RM
Stad Epe

Images

De Groenkamp is een kwaliteits fokkerij, er wordt gefokt met predicaatrijke moederlijnen en zorgvuldig geselecteerde hengsten. De pony's van de Groenkamp worden zorgvuldig opgefokt met individuele aandacht. Wij willen een levenslustige en vrolijke pony in de weide zien. Ze moeten een eerlijk karakter hebben en mensen vertrouwen. Wij hebben een band met onze dieren en zij met ons. Daarom proberen wij onze pony's altijd op een goed adres te plaatsen.

Wij verkopen eerlijke pony's en staan 100% voor onze dieren in. U kunt er op vertrouwen dat wij ook u eerlijk zullen behandelen. Dagelijks mogen wij van onze pony's genieten. Ze stralen "hardheid" en "eigenzinnigheid" uit. Ze zijn uitermate intelligent en erg aanhankelijk. Een weiland met tevreden grazende pony's is een prachtgezicht.

Uit onze eigen fokkerij zijn inmiddels twee hengsten goedgekeurd, Eise en Koffie van de Groenkamp. Ook zijn wij blij met onze kleurpony's die goed meedoen op de keuringen en al kampioenschappen hebben mogen bemachtigen.

Eigenaar

  • Reinanda Haverkamp

    Telefoonnummer: 06-23644062

    E-mailadres: reinanda@degroenkamp.nl